Vozila sa manualnim mjenjačem

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 17.06.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Vozila sa manualnim mjenjačem

 

Smatrate da automatski mjenjač nije vaš kandidat za polaganje vozačkog ispita i težite većoj kontroli upravljanja vozilom? Autoškola Rusan Zagreb ima dva impresivna automobila koji svojim dinamičnim dizajnom i manualnim mjenjačem čine savršenog suputnika za gradske gužve ili vožnju autocestom.  Ali, prvo ćemo vam ponuditi nekoliko karakteristika važnih za vožnju manualnim mjenjačem.

  • ·        Manualni mjenjač pruža vam veću kontrolu nad automobilom i cestom. Ručno mijenjanje brzina omogućuje vam prilagodbu brzine uvjetima na cesti i preferencijama vozača.
  • ·        Ručno mijenjanje brzina može biti izazovno i pružiti zadovoljstvo vozačima koji vole aktivnu vožnju i mijenjanje brzina.
  • ·        Imate veću kontrolu nad brzinama i okretajima motora što rezultira manjom potrošnjom goriva.
  • ·        Manualnim mjenjačem možete odabrati željenu brzinu prema situaciji kao što je vožnja uz brdo ili nizbrdo. Također manualni mjenjač možete koristiti kao „ručnu kočnicu“ prilikom parkiranja na nagibima.
  • ·       Vožnja manualnim mjenjačem zahtjeva vještinu, praksu i koncentraciju i mnogi vozači smatraju da je to vrijedan izazov koji donosi veću kontrolu pri učenju vožnje automobila. 

Pri odabiru automatskog ili manualnog mjenjača najvažnije je da se osjećate sigurno u automobilu. Sigurni u sebe i automobil koji vozite, možete položiti ispit iz vožnje s bilo kojim mjenjačem. Odluka je na vama, a na nama je da vam olakšamo izbor i predstavimo mjenjače na najbolji način. U slučaju da niste sigurni kojim mjenjačem želite polagati vozački ispit, javite se našoj stručnoj voditeljici File.

 

Golf R-line

Jedan od automobila na kojem obučavamo vozače je Golf R-line. Vrhunski izbor za sve polaznike koji žele kvalitetnu i sigurnu vožnju tijekom svog obrazovanja. Golf R-line je sportski automobil koji ima moćan motor i napredne tehnološke značajke koje omogućuju sigurnu i ugodnu vožnju.

Osim sportskog izgleda, ovaj automobil ima i prostran i udoban interijer koji će vam omogućiti ugodnu vožnju tijekom vaših sati vožnje. Naši iskusni instruktori će vas naučiti kako iskoristiti sve značajke ovog automobila kako biste postali samouvjereni i sigurni vozači.

 

Audi Q2

U našoj autoškoli za obuku vozača koristimo moderan i kvalitetan automobil, Audi Q2. Ovaj automobil je savršen izbor za učenje vožnje jer nudi sigurnost, udobnost i stabilnost na cesti. Audi Q2 ima izvrsne performanse i lako se upravlja, što ga čini idealnim za početnike u vožnji.

Uz Audi Q2, naši instruktori će vam pružiti visokokvalitetnu obuku i pomoći vam da postanete sigurni i odgovorni vozači. Kontaktirajte nas danas i prijavite se u našu autoškolu.

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543