Vozila sa automatskim mjenjačem Zagreb, polaganje na automatiku

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.04.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Vozila sa automatskim mjenjačem, polaganje na automatiku

Predstavljamo vam zvijezdu našeg voznog parka Mini Countryman s automatskim mjenjačem kojeg svi vole voziti. Spreman za avanturu i savršen za vožnju zagrebačkom špicom. Zašto? Jer ovo je automobil s automatskim mjenjačem koji klizi gradskim cestama zbog jednostavnog upravljanja, a i naši kandidati najčešće izabiru Mini Countryman za svoje prvo vozačko iskustvo. 

Jeste li se ikad zapitali zašto izabrati automobil s automatskim mjenjačem? Donosimo vam nekoliko glavnih karakteristika automatika i zašto je dobro izabrati ovakvo vozilo za polaganje vozačkog ispita.

  • ·        Automatski mjenjač olakšava upravljanje vozilom, posebno u gusto naseljenim područjima ili za vrijeme prometnih gužvi.

    ·        Automatski mjenjač pruža glatke i neprimjetne prijelaze između brzina. Nema naglih trzaja ili pada snage pri mijenjanju brzina, što rezultira ugodnijom vožnjom za putnike. Ova karakteristika posebno dolazi do izražaja u gradskim gužvama ili tijekom sporog prometa.

    ·        Vožnja automobila s automatskim mjenjačem je jednostavnija u usporedbi s ručnim mjenjačem. Umjesto da ručno mijenjate brzine i uparujete kvačilo, automatski mjenjač tu radnju obavlja umjesto vas.

    ·        Sve veći broj vozila na tržištu dostupan je s automatskim mjenjačem kao standardnom opcijom, što pruža veću raznolikost odabira. Također, automatski mjenjač olakšava vožnju osobama s određenim tjelesnim ili zdravstvenim ograničenjima.

Naši kandidati prepoznali su vozilo s automatskim mjenjačem kao jednostavno za upravljanje i sigurno za prvu vožnju na zagrebačkim cestama. Ne zaboravite da prilikom upisa morate izabrati mjenjač vozila na kojem želite polagati vozački ispit, jer vozačka dozvola se izdaje samo za mjenjač na kojem ste položili ispit.

Svakako, ako poželite voziti automobil s manualnim mjenjačem, tu smo da napravimo prekvalifikaciju i za vožnju takvih automobila. Bez brige, potrebno je samo nekoliko sati kondicijske vožnje za osposobljavanje na manualnom mjenjaču. Naš stručni tim instruktora je tu za vas i spreman za obuku na obje vrste mjenjača, bez obzira jeste li vozač početnik ili želite kondicijsku vožnju na automatskom mjenjaču. 

Nadamo se da smo vam olakšali odluku pri izboru mjenjača, ako vam treba još detalja o vožnji automatskim mjenjačem javite se našoj stručnoj voditeljici File.

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543