Učionica i predavanja u autoškoli

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 17.06.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Učionica i predavanja

Učenje vožnje je jedan od najvažnijih trenutaka u životu svakog pojedinca, a moderna učionica u autoškoli je savršeno mjesto za to! Naša autoškola nudi izuzetno moderan i tehnološki napredan pristup učenju vožnje. Bez obzira težite li tradicionalnoj edukaciji ili modernom pristupu, Autoškola Rusan Zagreb za vas ima sve na jednom mjestu.

Ako nemate vremena za čitanje, ali trebate informacije o upisu, kontaktirajte našu stručnu voditeljicu File.

Prioritet nam je samopouzdanje i zadovoljstvo naših polaznika, te i dalje imamo kontaktna i online predavanja. Učionicom koja je opremljena najnovijom tehnologijom i individualnim pristupom omogućavamo vam najefikasniji način učenja.

Naša predavanja možete odslušati čak i ako ste na putovanju, jer se snimaju, a snimkama imate neograničen pristup.

 

Priprema za samostalnost i sigurnost na cesti uvelike ovisi o položenom pismenom ispitu. Na predavanjima autoškole Rusan Zagreb provodimo vas kroz pravila i propise uz izvođenje problemske nastave. Što znači da postavljanjem pitanja učimo polaznike kako samostalno doći do rješenja i tako usvoje znanje, dakle nastava je cijelo vrijeme interaktivna te su svi polaznici uključeni u predavanje i raspravu o tekućoj temi.

Posebnost naših predavanja je online nastava koja se snima, te ju možete kao naš polaznik pregledati više puta ako želite. Praksa snimanja predavanja i neograničenog korištenja video snimke pokazala se kao jedinstvena na tržištu i kao jako dobra polazišna točka u učenju određenog gradiva. Ako imate neke nejasnoće lakše ćete predavaču predočiti situaciju koju vam dodatno treba pojasniti.

    • Online nastava identična je nastavi uživo, polaznici prate na zaslonu ekrana PowerPoint prezentaciju, te istodobno imamo uključenu kameru kako bi komunikacija bila lakša kao i interakcija s polaznicima.

    • Svi polaznici za redovni tečaj biraju online nastavu, a za individualne vježbe biraju uživo nastavu. Omogućujemo sve što je potrebno kako bi naši polaznici stekli povjerenje i sigurnost. Tečaj ide svaki dan, a vrijeme za individualne pripreme polaznici sami odabiru.

    • Nastava je uvijek u 17h, izvodi se samo u tom terminu jer se snima, te svi polaznici dobiju snimku nastave koju mogu pogledati ako su sat propustili ili samo žele ponoviti određenu temu.

    •Grupa može primiti do 19 polaznika.

    • Radimo isključivo B kategoriju, kao redovno osposobljavanje i kao kondicijsku vožnju za one koji već imaju vozačku dozvolu, a treba im iskustvo vožnje. Najčešće kondicijsku vožnju traže i pohađaju zaposleni, jer ih poslodavci traže unaprjeđenje vozačkih vještina unutar radnog mjesta, a i oni kojima je za ostvarenje radnog odnosa uvjet biti aktivan vozač.

Individualna edukacija pridonosi boljem shvaćanju prometnih propisa te pripremu za sigurnu vožnju.

Pomažemo vam da se kvalitetno pripremite za pismeni ispit i pristupite praktičnoj vožnji. 

Pridružite nam se danas i postanite sigurniji vozač!

 

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543