Uz ovu domaću aplikaciju nikada nećete pasti na vozačkom

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Uz ovu domaću aplikaciju nikada nećete pasti na vozačkom

11.06.2023

Tportal, jedan od vodećih hrvatskih online portala, nedavno je objavio članak o inovativnoj mobilnoj aplikaciji iz Hrvatske - "Autoškola ispiti". Pod naslovom "Uz ovu domaću aplikaciju nikada nećete pasti na vozačkom", članak predstavlja ovu aplikaciju kao nezaobilazan alat za pripremu vozačkog ispita ili osvježavanje znanja potrebnih za sudjelovanje u prometu, uz pomoć pametnog telefona.

Aplikacija "Autoškola ispiti" omogućuje korisnicima da se detaljno pripreme za vozački ispit na praktičan i interaktivan način. Sadrži širok spektar materijala i testova koji pokrivaju sve aspekte vožnje i prometnih propisa. Bilo da ste početnik ili iskusni vozač koji želi osvježiti svoje znanje, ova aplikacija je idealan partner za vas.

Jedna od ključnih prednosti "Autoškole ispiti" je njezina prilagođenost pametnim telefonima. To znači da korisnici mogu pristupiti aplikaciji kad god žele, bilo da su kod kuće, na putu ili u čekaonici. Interaktivne lekcije, ilustracije i testovi omogućuju korisnicima da uče na svoj način i u svom ritmu.

Osim pripreme za vozački ispit, "Autoškola ispiti" pruža i mogućnost osvježavanja znanja potrebnog za sigurno sudjelovanje u prometu. Ova aplikacija je idealan alat za sve one koji žele biti sigurni i odgovorni vozači.

Stvaranje sigurnijeg prometnog okruženja i podizanje razine vozačke kulture prioriteti su u Hrvatskoj. Aplikacije poput "Autoškole ispiti" igraju ključnu ulogu u postizanju tih ciljeva. Uz njenu pomoć, vozači mogu razviti svoje vještine, unaprijediti svoje znanje i postati sigurniji sudionici u prometu.

[Link na članak]

ostale vijesti

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543