S autoškolom do krka
Vozačka dozvola: Automatski ili ručni mjenjač
02/02/2021
Vožnja kandidata do Rijeke
20/04/2021
S Autoškolom Rusan do Krka

Red, rad, disciplina i puno zabave

Za vrijeme obuke u autoškoli često zamišljamo koliko prilika će nam stvoriti posjedovanje vozačke dozvole. Koliko novih doživljaja ćemo iskusiti što prije nismo bili u prilici. Krenuli su sunčani dani, dulji dan, probudila se i naša želja za avanturom. Budući da su naši kandidati nestrpljivi mi smo im pružili priliku da se suoče sa novim izazovom a to je duga vožnja autocestom.

Naša dva kandidata koji svoju obuku uspješno privode kraju pripremili su se te sunčane subote parkirati našeg Golfa pored mora. Upravljajući vozilom od polazne točke, od našeg ureda autoškole Rusan Vid se oprezno uključio na autocestu pažljivo čitajući putokaze i smjerove kretanja kao i samu naplatu cestarine pri završetku. Autocesta zahtjeva stalan oprez, maksimalnu koncentraciju i praćenje prometa sa svih strana našeg vozila. Naš Vid je osjetio i radnju pretjecanja poštivajući pritom ograničenja brzine.

Silazak sa autoceste, prilagodba na države, županijske i lokalne ceste osigurale su im sretno parkiranje vozila u prvom redu do mora. Naši kandidati stigavši na Krk napravili su pauzu, saželi svoje dojmove i krenuli u povratnom smjeru. Vratiti vozila do glavnog grada bio je Filipov zadatak. Filip je pokazao svoje vještine i znanje iako je prvi put savladao tako dugačku dionicu autoceste. Vožnja je bila ugodna, opuštena ali i izazovna. Sve to uz pomoć našeg instruktora vožnje Doriana koji je cijelo vrijeme bio podrška i učitelj.
Citiramo našeg kandidate: rado bismo ponovili.