Recenzije Autoškole Rusan Zagreb


Iskustva kandidata koji su stekli vozačku dozvolu u Autoškoli Rusan Zagreb


Naš glavni cilj je osposobiti odgovorne i sigurne vozače, koji će iskustvo koje steknu u Autoškoli Rusan Zagreb, koristiti cijeli život. Stoga nas neopisivo veseli kad naši kandidati podijele svoja iskustva stjecanja vozačke dozvole u Autoškoli Rusan Zagreb.


A jedan od glavnih razloga zašto su naši kandidati zadovoljni našom autoškolom, je profesionalni i predan pristup edukaciji, koji rezultira jednom od najvećih prolaznosti u gradu Zagrebu. Time se Autoškola Rusan Zagreb pozicionirala kao jedna od najboljih autoškola u gradu Zagrebu.


90%

Visoka prolaznost

Najbolje ocijenjena Autoškola u Zagrebu

Dora PredojevićBudući da sam odgađala vozački dobrih deset(a i više) godina te razvila svojevrstan strah od vožnje, bilo mi je izuzetno bitno da pronađem autoškolu koja će mi se maksimalno posvetiti i gdje ću dobiti osoban pristup, a ne biti samo jedna od polaznika. S Autoškolom Rusan sam dobila sve to, i mnogo više. Dobila sam dojam kao da sam jedini kandidat u grupi, naša File nam se svima posvetila i strpljivo odgovarala na sva moja dodatna pitanja, nerijetko izdvajajući od svog slobodnog vremena. Satovi vožnje su bili takvi da sam se svaki dan radovala ići na iste, i Autoškolu Rusan preporučujem od srca, a pogotovo budućim kolegama vozačima koji su, kao i ja, odlagali upisati autoškolu. S Rusanom nemate što više čekati, the time is now! 🙂