Recenzije kandidata koji su stekli vozačku dozvolu u Autoškoli Rusan Zagreb

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Recenzije Autoškole Rusan Zagreb

Naš glavni cilj je osposobiti odgovorne i sigurne vozače, koji će iskustvo koje steknu u Autoškoli Rusan Zagreb, koristiti cijeli život. Stoga nas neopisivo veseli kad naši kandidati podijele svoja iskustva stjecanja vozačke dozvole u Autoškoli Rusan Zagreb.

A jedan od glavnih razloga zašto su naši kandidati zadovoljni našom autoškolom, je profesionalni i predan pristup edukaciji, koji rezultira jednom od najvećih prolaznosti u gradu Zagrebu. Time se Autoškola Rusan Zagreb pozicionirala kao jedna od najboljih autoškola u gradu Zagrebu.

Dora Predojević

"Budući da sam odgađala vozački dobrih deset (a i više) godina, te razvila svojevrstan strah od vožnje, bilo mi je izuzetno bitno da pronađem autoškolu koja će mi se maksimalno posvetiti i gdje ću dobiti osoban pristup, a ne biti samo jedna od polaznika. S Autoškolom Rusan sam dobila sve to, i mnogo više. Dobila sam dojam kao da sam jedini kandidat u grupi, naša File nam se svima posvetila i strpljivo odgovarala na sva moja dodatna pitanja, nerijetko izdvajajući od svog slobodnog vremena. Satovi vožnje su bili takvi da sam se svaki dan radovala ići na iste, i Autoškolu Rusan preporučujem od srca, a pogotovo budućim kolegama vozačima koji su, kao i ja, odlagali upisati autoškolu. S Rusanom nemate što više čekati, the time is now!"

Sara

"Dugo sam odgađala upis u autoškolu prvenstvo zbog svog straha, no uz veliku podršku File i mog instruktora taj je strah nestao. Iznimno sam zadovoljna pristupom u autoškoli, toliku su svi strpljivi, uvijek spremni pomoći i osjeti se individualni pristup prema svakome. Veliko hvala na prenesenom znanju i što ste od mene učinili samostalnog vozača."

Dominik

"Inače sam malo lijen za pisanje, ali ovo sjajno iskustvo moram podijeliti s drugima. Upisao sam Autoškolu Rusan pred kraj prošle školske godine i pri tome su moji kod kuće, a tako i društvo bili skeptični s terminom i savjetovali mi da pričekam jesen i početak nove školske godine jer, ovako, tko zna kada i kako ću voziti i kada ću izaći na ispit. Voditeljica File i sam vlasnik uvjeravali su me da nema razloga za strah ni brigu, da slobodno odmah krenem i da će sve biti gotovo do početka nove školske godine. I stvarno je bilo točno onako kako su mi rekli. Vozio sam svaki dan, svaka uputa i dogovor bio je ispoštovan, točno u dan. File i instruktor .....uvijek dostupni, strpljivi, raspoloženi i ugodni, malo je reći SJAJNI! Sve sam položio iz prve, bez puno muke i stresa i to usred sezone godišnjih odmora, pojačane zaraze od COVIDa. I zato velika HVALA što ste mi polaganje vozačkog ispita učinili prekrasnim iskustvom koje ću pamtiti cijeli život!"

Anita

"Draga File, hvala vam na svemu, a posebno što ste odličan psiholog, motivator, a kad treba i rame za plakanje. Cijelo iskustvo u autoškoli je definitivno za preporučiti svima. I naravno, posebne zasluge idu i instruktoru Robiju za beskrajno strpljenje i prijateljski pristup. Čovjek ima posebnu super moc tako da od svake osobe može skrojiti vozača, pa čak i od one najuplašenije."

Bianca

"Imam same pohvale za rad autoškole, jer mi je cijelo ovo iskustvo završilo bez problema, totalno “bezbolno” uz sve položeno iz prve. Nastava iz propisa je bila odlična pogotovo jer je bila online i mogli smo sve pogledati koliko puta želimo i kada želimo. Uz to individualni rad također je bio pun pogodak, jer sam na taj način vidjela što znam, a što ne znam, a File je svaku nejasnoću odmah objasnila. Kombinacija predavanja, rješavanja aplikacije i individualnih sati je put za garantirano rješavanje propisa. Što se tiče vožnje sve pohvale za Dragu, mogla sam postaviti milijun pitanja i s njim sam stekla osjećaj sigurnosti u autu i dalje idem bez straha."

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543