Prva vožnja u autoškoli

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Prva vožnja u autoškoli

Čestitam vam na vašoj prvoj vožnji u autoškoli! Ovo je uzbuđujući korak prema stjecanju vozačke dozvole. Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli pomoći da se pripremite za svoju prvu vožnju:

    Smirenost: Važno je da ostanete smireni. Iako ćete imati tremu zapamtite da je to normalno i da će vam iskusni instruktor biti tu da vam pomogne i vodi vas kroz proces.

    Upoznavanje s vozilom: Prije vožnje, upoznajte se sa svim elementima vozila. Ne zaboraviti pitati i više puta isto pitanje ako je potrebno.

    Sigurnost: Sigurnost je najvažnija stvar tijekom vožnje. Budite sigurni da ste pravilno podesili sjedalo i zrcala kako biste imali dobar pogled na cestu. Obratite pažnju na prometne znakove i signalizaciju te druge sudionike u prometu.

    Pratite upute instruktora: Vaš instruktor će vam davati upute i smjernice tijekom vožnje. Pratite pažljivo i pokušajte ih primijeniti. Nemojte se ustručavati postavljati pitanja ako nešto nije jasno.

    Početak polako: Na početku vožnje, vjerojatno ćete se kretati polako i izvoditi osnovne manevre kao što su ubrzavanje, kočenje i skretanje. Postepeno ćete stjecati samopouzdanje i vještine kako budete napredovali.

    Vježba: Kao i kod bilo kojih drugih vještina, vožnja zahtijeva praksu. Bitno je imati kontinuitet obuke kako bi postepeno napredovali i usavršavali vještinu vožnje.

    Pitajte za povratne informacije: Nakon vožnje, pitajte instruktora za povratne informacije o svojim snažnim stranama i područjima koja trebate poboljšati. To će vam pomoći da se usredotočite na određene vještine tijekom sljedećih vožnji.

Nemojte se previše brinuti ako napravite neke pogreške tijekom prve vožnje. To je dio učenja. S vremenom ćete postati sigurniji i vještiji vozač. Sretno s vašom vožnjom u autoškoli!

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543