Povijest i misija naše autoškole

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 13.05.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Povijest i misija naše autoškole

Upoznajte naš team prometnih i edukacijskih stručnjaka koji garantiraju kvalitetu obuke u našoj autoškoli. Voditelj autoškole, Ivan Rusan, svoje znanje brusi već više od 20 godina, počevši u Autoškoli Stubica, pa sada i u Autoškoli Rusan Zagreb čime je ponudio svoja znanja i vještine kandidatima sa područja Grada Zagreba. Odlikuje nas modern i brz pristup radu uz korištenje najnovijih tehnologija.

Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo i u radu koriste klasične metode, ali i najnvoije tehnologije, kao što je mobilna aplikacija Autoškola Ispiti, koja je plod iskustva i znanja voditelja naše autoškole g. Ivana Rusana. Upravo zato što volimo nadograđivati svoje znanje, širiti vidike i prilagođavati se novim tehnologijama i potrebama tržišta, po uspješnosti smo na samom vrhu tržišta.

Ivan Rusan

mag.ing.prometa

„Autoškola nije trošak već investicija u vašu sigurnost, vašeg djeteta i vaših suputnika“

Vizionar i kreator, instruktor vožnje, predavač, a danas direktor autoškole, njegov je opis.

Kreator aplikacije za učenje prometnih propisa i sigurnosnih pravila olakšao je put do vozačke dozvole mnogima. 

Ovo je pozadina njegovog rada, a zadovoljni kandidati potvrda uspjeha.

File Juričević - stručna voditeljica i predavačica

"Smatram da je učenje dugoročna investicija u sebe."

Stručna prvostupnica i inženjerka prometa, iskusna predavačica koja je osmislila svoju metodu prenošenja znanja, a kandidatima time olakšala prolaznost na pismenom ispitu.

Vjeruje da zajedničkim radom možemo savladati prepreke i vlastite strahove.

Svakom kandidatu pristupa individualno, jer je to dio strategije uspješnosti i usvajanja znanja.

Koja je naša misija?

Kandidati koji izađu iz naše autoškole spremni su samostalno i samouvjereno voziti i odgovorno sudjelovati u prometu. Za vrijeme učenja prometnih pravila i potrebnih znanja o cesti, sudionicima i vozilima nastojimo da kandidati razumiju sve o čemu se govori i da su sposobni to primijeniti u praksi. Želimo da svaki kandidat usvoji odgovoran način razmišljanja i ponašanja u prometu, zbog čega uvijek izdvajamo posebno opasne prometne situacije i posebno ugrožene sudioinike u prometu. Promet katkad može biti kaotičan i stresan, pogotovo u velikim gradovima ili pri lošim uvjetima na cesti, na što stavljamo poseban naglasak i trudimo se osposobiti kandidata da postane vozač koji tada donosi ispravnu odluku i pravovremeno i kvalitetno reagira.

Tko su naši kandidati?

Polaznici naše autoškole najčešće su mladi ljudi koji tek trebaju ući u svijet vožnje. To nas je motiviralo da moderniziramo sustav učenja i ponudimo mladim ljudima aplikaciju i Youtube kanal kao medije koji su njima bliski i prihvatljiviji od klasičnog prstupa. Želimo da se svaki kandidat osjeća ugodno i da zaista dobije uslugu koju je platio, zbog čega pokušavamo individualizirati pristup svakome kandidatu. To se posebno odnosi na ljude koji žele naučiti voziti u starijoj dobi i onima koji su nekad vozili, a sada se samo žele podsjetiti i nadopuniti svoja znanja ili izbrusiti svoje vještine.

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543