Autoškola Rusan Zagreb, moderna autoškola

O namaTko smo mi?

Mi smo tim prometnih i edukacijskih stručnjaka koji stoji iza imena autoškole Rusan. Naš je voditelj svoje znanje 20 godina brusio u autoškoli Stubica, čime je brendirao svoje ime i odlučio je svoje usluge ponuditi u Zagrebu kroz rad autoškole Rusan. Osim što su kandidati koji izađu iz naše autoškole odlični vozači, naš je pristup moderan i brz.
Naš tim čine instruktori s dugogodišnjim iskustvom koji predano rade kako na klasičan način, tako i uz pomoć aplikacije AUTOŠKOLA. Upravo zato što volimo nadograđivati svoje znanje, širiti vidike i prilagođavati se novim tehnologijama i potrebama tržišta, po uspješnosti smo na samom vrhu tržišta.

 
 

Koja je naša misija?

Kandidati koji izađu iz naše autoškole spremni su samostalno i samouvjereno voziti i odgovorno sudjelovati u prometu. Za vrijeme učenja prometnih pravila i potrebnih znanja o cesti, sudionicima i vozilima nastojimo da kandidati razumiju sve o čemu se govori i da su sposobni to primijeniti u praksi. Želimo da svaki kandidat usvoji odgovoran način razmišljanja i ponašanja u prometu, zbog čega uvijek izdvajamo posebno opasne prometne situacije i posebno ugrožene sudioinike u prometu. Promet katkad može biti kaotičan i stresan, pogotovo u velikim gradovima ili pri lošim uvjetima na cesti, na što stavljamo poseban naglasak i trudimo se osposobiti kandidata da postane vozač koji tada donosi ispravnu odluku i pravovremeno i kvalitetno reagira.

Tko su naši kandidati?

Polaznici naše autoškole najčešće su mladi ljudi koji tek trebaju ući u svijet vožnje. To nas je motiviralo da moderniziramo sustav učenja i ponudimo mladim ljudima aplikaciju i Youtube kanal kao medije koji su njima bliski i prihvatljiviji od klasičnog prstupa. Želimo da se svaki kandidat osjeća ugodno i da zaista dobije uslugu koju je platio, zbog čega pokušavamo individualizirati pristup svakome kandidatu. To se posebno odnosi na ljude koji žele naučiti voziti u starijoj dobi i onima koji su nekad vozili, a sada se samo žele podsjetiti i nadopuniti svoja znanja ili izbrusiti svoje vještine.