Ponovno polaganje vozačkog ispita

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Ponovno polaganje vozačkog ispita

Ako ste već položili pismeni dio vozačkog ispita, ali niste uspjeli položiti praktični dio, možete se prijaviti za ponovno polaganje vozačkog ispita u Zagrebu. Evo nekoliko koraka koje možete slijediti:

    Kontaktirajte autoškolu: Obratite se autoškoli u kojoj ste pohađali obuku ili bilo kojoj drugoj autoškoli u Zagrebu kako biste se informirali o postupku i uvjetima ponovnog polaganja vozačkog ispita. Oni će vam pružiti potrebne informacije i voditi vas kroz proces.

    Pripremite se za praktični dio ispita: Ukoliko niste uspjeli položiti praktični dio ispita, preporučljivo je da se dodatno pripremite uz obavezna minimalno tri dodatna sata vožnje kako biste poboljšali svoje vještine vožnje.

    Priprema dokumentacije: Provjerite koje dokumente trebate ponijeti sa sobom prilikom prijave za ponovno polaganje ispita. Obično će vam biti potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica, liječničko uvjerenje, potvrda o završenim satima obuke i druge relevantne dokumente. Obratite se autoškoli kako biste dobili sve potrebne informacije o dokumentaciji.

    Prijavite se za termin ispita: Nakon što ste prikupili svu potrebnu dokumentaciju, trebate se prijaviti za ponovno polaganje ispita. Autoškola će vam pružiti informacije o postupku prijave.

    Polaganje ispita: Na dan ispita, budite sigurni da ste dovoljno odmorili i koncentrirani. Slijedite upute ispitivača i pokažite svoje vještine vožnje. Budite sigurni, smireni i pridržavajte se prometnih pravila tijekom cijelog ispita.

Važno je zapamtiti da ponovno polaganje vozačkog ispita pruža priliku za poboljšanje i uspjeh. Iskoristite tu priliku za dodatnu obuku i pripremu kako biste povećali svoje šanse za uspješno položen ispit. Sretno!

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543