Nova web stranica

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.04.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Nova web stranica

20.04.2023

Dragi naši budući vozači,

s ponosom vas obavještavamo da smo otvorili novu web stranicu Autoškole Rusan Zagreb! Uz modernu i preglednu stranicu, sada vam nudimo još bolju uslugu u edukaciji vozača.

Naša autoškola već dugi niz godina uspješno obučava buduće vozače i priprema ih za sigurno i odgovorno upravljanje vozilom na cestama. Naš tim visoko obrazovanih instruktora osigurava da naši polaznici steknu sva potrebna znanja i vještine za uspješno polaganje vozačkog ispita, kao i za kasniju sigurnu vožnju u različitim uvjetima.

Na našoj novoj web stranici možete pronaći sve potrebne informacije o našoj ponudi te upisati tečaj vožnje putem online obrasca. Također, na stranici možete pronaći i korisne savjete i informacije vezane uz vožnju i sigurnost u prometu.

Naša autoškola nudi različite programe obuke vozača za B kategoriju. Uz to, nudimo i individualne satove vožnje te dodatne obuke za napredne vozače.

Sve naše usluge su prilagođene vašim potrebama i zahtjevima, a cilj nam je osigurati da svaki naš polaznik postane siguran i odgovoran vozač.

Stoga, ne oklijevajte i posjetite našu novu web stranicu kako biste saznali više o našoj autoškoli i upisali se na tečaj vožnje. Vidimo se u autoškoli!

Vaša Autoškola Rusan Zagreb

 

ostale vijesti

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543