AUTOŠKOLA APLIKACIJA - autoškola testovi aplikacija

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

AUTOŠKOLA APLIKACIJA - autoškola testovi aplikacija

Strah od vožnje zna prouzrokovati stres. Svjesni najčešćih strahova polaznika autoškole, osmislili smo interaktivan način učenja za pismeni ispit i pripremu vožnje automobilom. Kreirali smo mobilnu aplikaciju Autoškola ispiti. Na kreiranju aplikacije radio je najbolji tim stručnjaka prometnih znanosti, kao i najiskusniji predavači i instruktori. Sve znanje i iskustvo pretočeno je u ovaj model za učenje prometnih propisa i pravila. Aplikacija je namijenjena vama koji se prvi put upoznajete s cestom i vozilom, a i vama koji krećete na kondicijsku vožnju. Njezino intuitivno sučelje i jednostavnost korištenja olakšava učenje, a i pobliže objašnjava svaku nedoumicu u prometu.

 

 

Propisi i pravila važni su za vašu sigurnost i samopouzdanje na cesti, a za učenje o prometnoj kulturi odgovorni su predavači, a kasnije i instruktori koji vam ta pravila prenose kroz priključivanje u cestovni promet. Preporučujemo ovu aplikaciju iskusnim vozačima kao i onima koji nemaju vozačkog iskustva i tek kreću na satove kondicijske vožnje.

Kreirana su tri modula:  prometni propisi, prometni znakovi,  test i odgovori za ispit.

Osvježite svoje znanje i prisjetite se postupaka u različitim situacijama na cesti. Riješite ispit i samouvjereno i sigurno sjednite za volan. 

Pismeni ispit više nije nedostižan, jer za učenje imate sve na jednom mjestu, od prometnih znakova i prve pomoći do simulacije pismenog ispita. Naučit ćete sve, od prometne kulture do vožnje u posebnim uvjetima.

Preuzmite aplikaciju koja vam omogućuje da na zabavan i interaktivan način usvojite znanja i zakonske propise kako biste se pripremili za sigurno uključivanje u cestovni promet.

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543