Kvalitetna autoškola u Zagrebu

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 17.06.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Što utječe na kvalitetu autoškole?

Svaki kandidat u našoj autoškoli ima individualan pristup. Osluškujemo potrebe kandidata, te ih usmjeravamo u usvajanje znanja na njima najlakši način, materijalima koji dovoljno jasno objašnjavaju pravila, propise i znakove, te se posebno ponosimo individualnom edukacijom.

Individualna edukacija pokazala se kao najbolji pristup, jer kandidat je opušteniji, lakše prihvaća i usvaja znanje, a rezultati su najčešće prolaznost pismenog ispita iz prvog pokušaja. Dobar i kvalitetan predavač priprema kandidata za prvu testnu vožnju, a dobra priprema podrazumijeva da kandidat bez straha sjedne u automobil i krene u svoju prvu avanturu na cesti.

Naši instruktori vožnje spremni su na svaki izazov, jer kroz godine iskustva i rada s kandidatima izvještili su svoje šesto čulo, te znaju prepoznati koji način rada i pristup odgovara pojedinom budućem vozaču.

 

 

Jedina kvaliteta koju mi priznajemo u prenošenju našeg vozačkog iskustva su zadovoljni i samopouzdani vozači. Vozači koji su nam se obratili s povjerenjem da oblikujemo njihove vozačke vještine i pripremimo za vožnju i cestu sada uživaju u vožnji i spremni su za nove avanture i izazove. 

Kod nas nećete samo naučiti kako upravljati vozilom, već ćemo vam pomoći da postanete odgovoran i opušten vozač za cijeli život. Dođite u našu autoškolu i postanite siguran i samostalan vozač.

 

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543