Kondicijska vožnja, obnova vozačkih vještina

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 17.06.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Kondicijska vožnja i obnova vozačkih vještina

 

Kondicijska vožnja se obično odnosi na vježbu vozačkih vještina koje se provode izvan uobičajenih lekcija vožnje u autoškoli.

Kondicijska vožnja je korisna za stjecanje dodatnog iskustva i samopouzdanja u vožnji, a također može biti korisna za pripremu vožnje u specifičnim uvjetima ili situacijama.

Obnova znanja i vještina je važan dio vozačke obuke, posebno ako je vozač duže vrijeme izvan vozačkog okruženja ili ako je izgubio sigurnost u svoje vještine. Autoškola Rusan Zagreb nudi različite programe obnove znanja i vještina, koji obično uključuju teorijsku i praktičnu obuku. Cilj je osigurati da vozač bude siguran na cesti, poštuju pravila prometa i izbjegnu potencijalno opasne situacije.

Ako imate pitanja o kondicijskoj vožnji ili obnovi znanja i vještina u autoškoli, javite se našoj stručnoj voditeljici File.

Ružica

"Iako posjedujem vozačku dozvolu nisam vozila zbog straha koji je s godinama prerastao u to da sam bila uvjerena da više nikada neću voziti. Prilikom dolaska u autoškolu i upisa kondicijske vožnje između ostalog izrazila sam želju voziti autocestom. Uz izvrsnog instruktora već na početku puta na naš mali izletić, strah nije bio prisutan. Uključivanje u promet i isključivanje iz istoga, te pretjecanje pri velikim brzinama za mene su predstavljali izazov. Kao osvrt na to imam samo reći da je osjećaj izvrstan, a da svakom tko se želi ostvariti u ulozi vozača toplo preporučam Autoškolu Rusan zbog njihovog individualnog i profesionalnog pristupa svakom kandidatu."

 

 

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543