Kondicijska vožnja, obnova vozačkih vještina

telefon: +385 1 626 6543
Upisi za novi tečaj za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Kondicijska vožnja i obnova vozačkih vještina

Kondicijska vožnja se obično odnosi na vježbu vozačkih vještina koje se provode izvan uobičajenih lekcija vožnje u autoškoli. Ova vrsta treninga uključuje vožnju u različitim uvjetima vožnje, kao što su noćna vožnja, vožnja po kiši ili snijegu, vožnja po vjetrovitom vremenu, vožnja po brdovitom terenu i sl.

Kondicijska vožnja je korisna za stjecanje dodatnog iskustva i samopouzdanja u vožnji, a također može biti korisna za pripremu vožnje u specifičnim uvjetima ili situacijama. Autoškola Rusan Zagreb nudi dodatne treninge izvan standardnih lekcija vožnje kako biste poboljšali vozačke vještine i povećali samostalnost u vožnji.

Obnova znanja i vještina je važan dio vozačke obuke, posebno ako je vozač duže vrijeme izvan vozačkog okruženja ili ako je izgubio sigurnost u svoje vještine. Autoškola Rusan Zagreb nudi različite programe obnove znanja i vještina, koji obično uključuju teorijsku i praktičnu obuku. Cilj je osigurati da vozač bude siguran na cesti, poštuju pravila prometa i izbjegnu potencijalno opasne situacije.

Ako imate pitanja o kondicijskoj vožnji ili obnovi znanja i vještina u autoškoli, javite se našoj stručnoj voditeljici File.

Ružica

"Iako posjedujem vozačku dozvolu nisam vozila zbog straha koji je s godinama prerastao u to da sam bila uvjerena da više nikada neću voziti. Prilikom dolaska u autoškolu i upisa kondicijske vožnje između ostalog izrazila sam želju voziti autocestom. Uz izvrsnog instruktora već na početku puta na naš mali izletić, strah nije bio prisutan. Uključivanje u promet i isključivanje iz istoga, te pretjecanje pri velikim brzinama za mene su predstavljali izazov. Kao osvrt na to imam samo reći da je osjećaj izvrstan, a da svakom tko se želi ostvariti u ulozi vozača toplo preporučam Autoškolu Rusan zbog njihovog individualnog i profesionalnog pristupa svakom kandidatu."

 

 

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543