Koliko treba vremena za kvalitetnu obuku u autoškoli?

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 13.05.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Koliko treba vremena za kvalitetnu obuku u autoškoli?

Vrijeme potrebno za kvalitetnu obuku u autoškoli može varirati ovisno o nekoliko faktora, uključujući vaše prethodno iskustvo u vožnji, brzinu kojom usvajate nova znanja i vještine i dostupnost vašeg vremena za obuku.


Općenito, većina autoškola nudi program obuke koji obuhvaća određeni broj sati teorijske nastave, praktične vožnje i dodatnih vježbi. Minimalan broj sati praktične vožnje iznosi 35.


Važno je napomenuti da kvalitetna obuka ne ovisi samo o broju sati, već o kvaliteti instruktora, pristupu obuci i vašem angažmanu i fokusiranju tijekom procesa učenja.


Kako biste se što bolje pripremili za vozački ispit, preporučujem vam da budete aktivni sudionik u obuci, postavljate pitanja, tražite povratne informacije od instruktora.


Naša autoškola ponosno ističe najbolje instruktore u industriji. Svi naši instruktori su visoko kvalificirani, iskusni i strpljivi. Njihova stručnost i profesionalnost omogućuju vam da se osjećate sigurno i udobno tijekom vaše vozačke obuke. Naši instruktori imaju bogato iskustvo i sposobnost prilagođavanja individualnim potrebama svakog polaznika kako bismo vam osigurali najbolje moguće iskustvo u učenju vožnje.

Kvalitetna obuka u autoškoli može vam pomoći da steknete potrebne vještine i znanja za sigurnu i samostalnu vožnju. Obratite se autoškoli koju odaberete za točne informacije o trajanju i rasporedu obuke, prilagođene vašim potrebama i mogućnostima.

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543