Koliko traju predavanja u autoškoli

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Koliko traju predavanja u autoškoli?

Dobrodošli u najbolju autoškolu u Zagrebu! Ako ste spremni započeti svoju vozačku avanturu, mi smo ovdje da vam pomognemo postati siguran i odgovoran vozač.

Predavanja za pismeni dio ispita u našoj autoškoli traju 30 nastavnih sati koje odrađujemo u dvije cjeline. Prvi dio odrađujemo online kroz grupni tečaj , drugi dio nastave odrađujemo uživo kroz individualne vježbe u učioni ili online ovisno o vašoj želji. Pružiti ćemo vam sveobuhvatno znanje i vještine koje će vam pomoći da uspješno položite pismeni dio ispita. Naši stručni predavači osiguravaju da se predavanja održavaju na strukturiran, informativan i interaktivan način kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme i brzo usvojili potrebne informacije.


Pridružite se našoj autoškoli i postanite dio uspješne vozačke zajednice. Kontaktirajte nas danas kako biste započeli svoju vozačku obuku i krenuli na put prema uspješnom polaganju ispita i sigurnoj vožnji. Vaša sigurnost je naš prioritet, a naša autoškola je vaš najbolji izbor u Zagrebu!

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543