Kako odabrati autoškolu?
Intervju Ivana Rusana za Poslovni FM
21/01/2022

Zašto je bitno odabrati pravu autoškolu?
Posjedovati vozačku dozvolu znači proći obuku u autoškoli samo jednom u životu. Zvuči jednostavno, no kako biti siguran u svoj odabir pored tolike ponude? Vjerujemo da kada birate za sebe birate najbolje a nikako najjeftinije.


Što je vaš cilj?Krenimo redom. Postavite si svoje ciljeve. Kakav vozač želite biti po završetku obuke? Samostalan i siguran je naša prva misao. Sigurno ne želite da sa vozačkom dozvolom u svojim rukama i dalje budete nečiji učenik, a vaš učitelj vaši roditelji. Kako se osamostaliti u autoškoli?


Kvaliteta prije svega!Kvaliteta usluge mora biti na visokoj razini, sati vožnje moraju biti u kontinuitetu bez velikih pauza i čekanja slobodnog vremena vašeg instruktora. Dogovorite suradnju sa autoškolom koja će osigurati dovoljno slobodnog vremena upravo za vas. Jer i ti si važan/važna.


Digitalizacija i online predavanjaČesto puta si dozvoljavamo da se držimo svoje komforne zone pa nam lokacija našeg doma sužava izbor, jer ne bismo htjeli putovati do lokacije autoškole. I za to imamo rješenje. Digitalizacija cijelog sustava rada autoškole vam je omogućila da sjedite u Londonu i budete prisutni na tečaju Prometnih propisa i sigurnosnih pravila kao i tečaju Prve pomoći. O da, i mi smo dugo godina težili ovom jer vam želimo biti dostupni i za vrijeme putovanja, bila ona dulja ili kraća, pa već imamo iskustvo rada sa polaznicima koji su za vrijeme tečaja boravili u L.A.-u, Londonu, Beču i uzduž cijele Hrvatske. On line nastava je naša i vaša prednost.


Najjeftinija autoškola nije i najbolja!Koliko platiti uslugu autoškole? Dublje pitanje: Koliko platiti uslugu koju odrađujete jednom u životu, a stečeno znanje primjenjujete cijeli život? Kvaliteta je jedino što može opravdati cijenu! Tada rezultat neće izostati. Kvalitetna usluga ne može biti i najjeftinija, jer edukacija i znanje nisu nešto na čemu treba štedjeti, jer je to temelj za vašu budućnost i sigurnost!


Cijena autoškole nije trošak već investicija u sigurnost.


UPIŠI SE U AUTOŠKOLU RUSAN KAKO DOĆI DO NAS?