Autoškola Rusan Zagreb


Upišite se u najbolju autoškolu u Zagrebu


Autoškola Rusan Zagreb Vas čeka u modernom i vrhunski opremljenom prostoru na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb


Tko smo mi?


Autoškola Rusan Zagreb

Više od vožnjeAutoškola Rusan Zagreb dovodi 20 godina tradicije rada u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosti kandidata u Zagreb.

Nalazimo se na Radničkoj cesti 1/A u Zagrebu, gdje Vam naš tim prometnih i edukacijskih stručnjaka može pomoći da što brže i kvalitetnije usvojite sva potrebna znanja za polaganje vozačkog ispita. Od voditelja sa više od godina iskustva u predavanjima prometnih propisa i pravila, do instruktora vožnje i vrhunskih vozila, imamo sve potrebno da naši kandidati postanu vrhunski vozači.Kvalitetna edukacija prije svega

Naš cilj je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače, a svi koju poznaju Zagreb i zagrebačku gužvu znaju koliko je važno da se što više obuke u autoškoli odvija u uvjetima u kojima će kasnije voziti. Stoga smo osigurali najbolje moguće uvjete za naše polaznike, kako bi kvaliteta edukacije bila na nivou koji svi zaslužuju.

Kako odabrati autoškolu u Zagrebu


Svatko tko je ikada vozio po Zagrebu i zagrebačkoj gužvi zna koliko je važno da tijekom obuke u autoškoli provede što je moguće više vremena u gustom zagrebačkom prometu. Lokacija autoškole u centru ili širem centru Zagreba osigurava da ćete provesti dovoljno vremena vozeći u takvim uvjetima i da kada dobijete vozačku dozvolu neće biti problema u snalaženju po Zagrebu.

Svima koji još nemaju vozačku dozvolu bitno je da im autoškola bude ili u njihovom kvartu ili blizu javnog prijevoza. Lokacija Autoškole Rusan Zagreb na Radničkoj cesti 1/A je po tome savršena, svega par minuta laganog hoda od Autobusnog kolodvora Zagreb.

Osim lokacije treba vidjeti i opremu učionice i kvalitetu predavača. Još nešto po čemu smo među najboljima, jer ne samo da imamo moderno opremljenu učionicu i vrhunske predavače, nego smo izradili i najpopularniju mobilnu aplikaciju za učenje prometnih propisa i pravila.

I na kraju, najvažnije od svega, automobili. U Autoškoli Rusan Zagreb možete birati između novih vozila s običnim i automatskim mjenjačem i uputiti se u zagrebački promet sigurno i opušteno. Naši instruktori mogu svaku vožnju po Zagrebu učiniti pozitivnim iskustvom ... obratite nam se s povjerenjem!

Kako do vozačke dozvole B kategorije?

Autoškola Rusan Zagreb Vam je pripremila jednostavan pregled puta do vozačke dozvole B kategorije.


1. Liječnički pregled za vozačku
2. Upis u Autoškolu Rusan Zagreb
3. Predavanja prometni propisi
4. Ispit iz prometnih propisa
5. Predavanja i ispit iz Prve pomoći
6. Osposobljavanje za upravljanje vozilom
7. Ispit upravljanja vozilom
8. Izdavanje vozačke dozvole

Za detaljne informacije o svakom navedenom koraku do vozačke dozvole B kategorije, kliknite na ovaj link.

Gdje se nalazimo

Radnička cesta 1/A, Zagreb


Radno vrijeme


Za vas smo otvoreni u sljedećim terminima


PON-PET

08:00 - 20:00

SUB

09:00 - 12:00

Recenzije
Autoškole Rusan Zagreb

Recenzije i iskustva
kandidata koji su stekli
vozačku dozvolu u Autoškoli Rusan Zagreb

Saznajte kakva su mišljenja, iskustva i recenzije kandidata koji su položili vozački ispit kod nas. Naš cilj je da budemo i ostanemo najbolja i najkvalitetnija autoškola u gradu Zagrebu, a to
je moguće samo uz zadovoljne i kvalitetno educirane kandidate.

Učite uz naše video materijale

Izradili smo nekoliko video materijala koji se bave nekim od čestih pitanja koja imaju ne samo kandidati u autoškolama, nego i dugogodišnji vlasnici vozačkih dozvola.
Od toga kako se ponašati na novom rotoru u Zagrebu, preko pravila desne strane do toga čemu služi i kako se radi hitni koridor na autocestama.

Vožnja kroz novi rotor u Zagrebu


Prošli smo kroz novi rotor u zagrebačkom Remetincu sa jednim od naših vozila i pripremili pregled kako se koristi novi rotor

HITNI KORIDOR


Svijest o važnosti hitnog koridora i osiguranje istog, je dužnost svakog vozača i sudionika u prometu, jer je nesmetan prolaz vozila hitnih službi ključan za pravodobno i uspješno spašavanje ljudskih života u slučaju nezgode ili nekog drugo hitnog slučaja. Zato
pogledajte ovaj kratki video i podsjetite se kako
pravilno reagirati u takvoj situaciji.

Pravilo desne strane - tko ima prednost?


Tko ima prednost ako dva vozila dođu na raskrižje bez prometnih znakova koji bi definirali glavnu i sporednu cestu?

Mobilna aplikacija Autoškola Ispiti


Vlasnik Autoškole Rusan Zagreb, g. Ivan Rusan, osmislio je mobilnu aplikaciju Autoškola Ispiti kako bi olakašao učenje prometnih propisa i pravila svim kandidatima koji uče za pismeni dio vozačkog ispita, a ne samo u njegovim autoškolama u Stubici i Zagrebu. Aplikacija je jednostavna za korištenje, može se preuzeti za Android i Apple uređaje i sav sadržaj je originalno napravljen točno prema potrebama učenja.Na našoj lokaciji u Zagrebu, Radnička cesta 1/A možete vidjeti i verziju aplikacije na velikom touchscreen uređaju i na brzinu provjeriti svoje znanje dok čekate početak predavanje.