Dodatni sati vožnje u autoškoli, cijena dodatnih sati

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Dodatni sati vožnje u autoškoli

Autoškola Rusan Zagreb nudi dodatne sate vožnje kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme i usavršili svoje vozačke vještine. Naši vrhunski instruktori i vozila stoje vam na raspolaganju kako biste postali sigurni i samouvjereni vozači.

Cijena dodatnih sati vožnje je ista kao i cijena redovnih sati vožnje.

Evo nekoliko prednosti koje vam dodatni sati vožnje mogu pružiti:

Više praktičnog iskustva: Dodatni sati vožnje omogućuju vam da provedete više vremena na cestama, što rezultira većom sigurnošću i samopouzdanjem tijekom vožnje.

Individualna podrška: Naši instruktori će se posvetiti samo vama i vašim specifičnim potrebama. Pružit će vam personaliziranu podršku, savjete i povratne informacije kako biste se usredsredili na područja koja želite poboljšati.

Ubrzan napredak: Dodatni sati vožnje omogućuju vam brži napredak u usvajanju vještina vožnje. Možete fokusirati pažnju na određene situacije u prometu ili tehničke aspekte koje želite poboljšati.

Sigurnost na cestama: Više vježbanja i iskustva vožnje s instruktorom pomoći će vam da se osjećate sigurnije i opremljenije za suočavanje s različitim situacijama na cestama.

Autoškola Rusan Zagreb nudi vam različite opcije dodatnih sati vožnje prilagođene vašim potrebama. Možete odabrati paket s nekoliko sati vožnje ili se posvetiti intenzivnijem programu s većim brojem sati. Naši instruktori će vam pomoći odabrati najbolji plan prema vašem rasporedu i ciljevima.

Uz naše vrhunske instruktore i vozila, možete biti sigurni da će vaši dodatni sati vožnje biti ispunjeni kvalitetnom obukom i profesionalnim pristupom. Naš tim stručnjaka će vas motivirati i podržati na putu do stjecanja vozačke vještine koja će vam trajno koristiti.

Ne propustite priliku za usavršavanje svojih vozačkih vještina! Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o našim paketima dodatnih sati vožnje i rezervirali svoje termine.

Autoškola Rusan Zagreb je tu da vas podrži na vašem putu prema uspješnom polaganju vozačkog ispita i postizanju samopouzdanja na cestama. Kontaktirajte nas danas i pridružite se našoj uspješnoj zajednici vozača!

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543