Akcija u suradnji sa HTom, popust 50,00 Eura

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Akcija u suradnji sa HTom

Dragi budući vozači,

Imamo odličnu vijest za sve vas koji razmišljate o upisu u autoškolu! Autoškola Rusan iz Zagreba ponosno vas obavještava o posebnoj akciji u suradnji s Hrvatskim Telekomom koja vam omogućuje uštedu od 50 eura pri upisu.

Kako ostvariti ovu sjajnu uštedu? Evo koraka:

1. Preuzmite "Moj Telekom" aplikaciju Hrvatskog Telekoma: Prvi korak prema uštedi je preuzeti besplatnu aplikaciju "Moj Telekom" Hrvatskog Telekoma na svoj pametni telefon. Aplikaciju možete preuzeti s vaše aplikacijske trgovine (Google Play Store ili Apple App Store).

2. Pronađite kupon: Nakon preuzimanja aplikacije, potražite poseban kupon ili ponudu koja će vam omogućiti uštedu pri upisu u Autoškolu Rusan Zagreb.

3. Posjetite Autoškolu Rusan Zagreb: S vašim kupon kodom u ruci, posjetite Autoškolu Rusan u Zagrebu. Naši stručni instruktori bit će vam na raspolaganju kako bi vam pružili sve potrebne informacije o programima obuke i postupku upisa.

4. Ostvarite popust: Predajte svoj kupon kod osoblju Autoškole Rusan prilikom upisa. Popust od 50 eura bit će automatski primijenjen na cijenu vaše obuke.

Ova suradnja između Autoškole Rusan i Hrvatskog Telekoma omogućuje vam ne samo uštedu novca, već i pristup visokokvalitetnoj obuci vožnje uz stručno osoblje i suvremenu opremu.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da započnete svoje vozačko putovanje s Autoškolom Rusan i Hrvatskim Telekomom. Preuzmite aplikaciju i osigurajte svoj kupon danas kako biste ostvarili 50 eura uštede!

Za dodatne informacije i detalje o programima obuke, posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem telefona.

Sretan put prema vozačkoj dozvoli s Autoškolom Rusan i Hrvatskim Telekomom!

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543