Autoškola Rusan Zagreb u dobrom društvu

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 12.02.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Autoškola Rusan Zagreb u dobrom društvu

25.07.2023

U Autoškoli Rusan Zagreb, trudimo se uvijek biti u koraku s najnovijim tehnologijama i uslugama kako bismo vam pružili najbolje iskustvo tijekom vašeg vozačkog obrazovanja. Zato smo s ponosom odlučili postati dio velike obitelji aplikacije "Moj Telekom" Hrvatskog Telekoma.

Vjerujemo da su najbolji trenuci u životu oni provedeni u dobrom društvu, a upravo to vam želimo pružiti kroz ovu suradnju. Aplikacija "Moj Telekom" omogućuje vam uživanje u posebnim pogodnostima i popustima koje vam donose vrijedni partneri Hrvatskog Telekoma.

Uz Autoškolu Rusan Zagreb, u ovom iznimnom društvu nalaze se i INA, vaš pouzdani izbor za gorivo i razne usluge na cestama, Booking.com, pružatelj odličnih smještajnih opcija za vaše putovanje, te Cinestar, mjesto zabave i filmskih užitaka.

Kako biste si olakšali pristup ovim pogodnostima, samo trebate preuzeti aplikaciju "Moj Telekom" na svoj pametni telefon i registrirati se. Nakon što postanete član, dočekat će vas mnoštvo ekskluzivnih ponuda, popusta i posebnih pogodnosti koje možete iskoristiti u suradnji sa svim partnerima Hrvatskog Telekoma.

Ostanite u toku s najnovijim vijestima, događajima i promocijama u Autoškoli Rusan Zagreb, pratite nas na društvenim mrežama i posjetite našu web stranicu redovito.

ostale vijesti

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543