Auto motor i sport - Digitalna autoškola

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Digitalna autoškola

10.11.2023

Nastala je kao ideja koju je pokrenuo Ivan Rusan, dugogodišnji instruktor i vlasnik autoškole još 2013., uz pomoć tvrtki Prolink i DD3D Studija koji je bio zadužen za izradu 3D-ilustracija. U međuvremenu se aplikacija neprestano unaprjeđuje, a nedavno je doživjela i temeljit redizajn kako bi bila još pristupačnija korisnicima. Aplikacija se sastoji od oko tisuću interaktivnih pitanja i odgovora s pomoću kojih se može simulirati pismeni dio vozačkog ispita.

Obogaćena je s više od 350 originalnih 3D-vizualizacija situacija u prometu jer su ilustracije praktičnije od stvarnih fotografija, s obzirom na to da omogućuju fleksibilnost i preciznost u prikazu prometnih situacija. Time se dobiva efikasnije učenje, a istovremeno se smanjuje mogućnost pogrešnog razumijevanja. Vozački ispit simulira se po algoritmu koji je sličan pravom ispitu jer ima vremensko ograničenje kao i kod pravog ispita i na kraju je korisniku vidljiv rezultat.

Dobiveni se rezultat može analizirati, a korisnici ga mogu podijeliti i na društvenim mrežama. Da je riječ o dobro pogođenoj aplikaciji, dokazuje da se već dulje vrijeme nalazi među ‘najskidanijim’ aplikacijama u kategoriji besplatnih edukativnih aplikacija na području Hrvatske, podjednako na Google Play Storeu i Apple App Storeu.

Aplikacija je preuzeta više od 500.000 puta, no kako svake godine u Hrvatskoj imamo između 45.000 i 50.000 novih polaznika autoškola, jasno je kako je aplikacija zanimljiva i drugim korisnicima, iako dvije trećine korisnika čine mladi između 18 i 24 godine. Osim što povećava i održava znanje korisnika o prometnim pravilima, čime se povećava sigurnost u prometu, aplikacija služi i kao besplatna alternativa, čime se smanjuje trošak polaganja vozačkog ispita, a ujedno povećava efikasnost učenja.

ostale vijesti

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543