Nacionalni plan sigurnosti cestovnog prometa nedavno je objavio novi video isječak iz popularne emisije

telefon: +385 1 626 6543
Najbolja autoškola u Zagrebu dokazuje svoju vrijednost kroz rezultate polaznika

100% ukupna prolaznost u autoškoli

93% iz prvog pokušaja na pismenom

85% iz prvog pokušaja na vožnji

Upisi za novi tečaj 15.07.2024 za polaganje B kategorije u tijeku. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme.

Nacionalni plan sigurnosti cestovnog prometa nedavno je objavio novi video isječak iz popularne emisije

11.06.2023

Nacionalni plan sigurnosti cestovnog prometa (NPSCP) Republike Hrvatske nedavno je objavio novi video isječak koji dolazi iz popularne emisije "Mala škola prometne kulture". Ovaj put, gost emisije bio je stručnjak Ivan Rusan, koji je govorio o važnosti izbjegavanja vožnje pod utjecajem alkohola.

U ovom informativnom i edukativnom videu, Ivan Rusan je istaknuo ozbiljnost problema vožnje pod utjecajem alkohola i naglasio kako to može značajno ugroziti sigurnost na cestama. Objasnio je kako alkohol utječe na sposobnosti vozača, kao što su smanjena koncentracija, usporene reakcije i loša procjena situacija.

Rusan je također naglasio važnost promicanja alternativnih načina prijevoza i planiranja unaprijed kako bi se izbjegla situacija vožnje pod utjecajem alkohola. Istaknuo je da postoji mnogo sigurnijih i odgovornijih načina za povratak kući nakon konzumacije alkohola, poput javnog prijevoza, taksi usluga ili imanja vozača koji nije konzumirao alkohol.

NPSCP je ponosan što može pružiti ovakve edukativne sadržaje kao dio svoje inicijative za povećanje svijesti o sigurnosti cestovnog prometa u Hrvatskoj. Kroz emisiju "Mala škola prometne kulture" i sudjelovanje stručnjaka poput Ivana Rusana, NPSCP nastoji educirati javnost i potaknuti promjene u vozačkoj kulturi.

Video isječak s Ivanom Rusano iz emisije "Mala škola prometne kulture" možete pogledati na službenoj web stranici NPSCP-a ili na njihovim društvenim mrežama. Budite informirani i odgovorni vozači te doprinesite sigurnosti na cestama.

[Link na objavu]

ostale vijesti

Pošaljite nam e-mail na info@autoskola-rusan-zagreb.com
Nazovite nas na +385 1 626 6543